SID Duzz’ It 2.1.7 Cheat Sheet
Ingen kommentarer Commodore 64, Medier, SID-musik

Jeg har hidtil brugt CheeseCutter til at producere SID-musik med, men efterhånden som jeg lærer chippen at kende, har jeg også fået blod på tanden til at prøve en “rigtig” C64-tracker. Valget faldt på SID Duzz’ It (SDI), nok mest fordi det var den eneste jeg kunne finde videotutorials til, hæh 🙂 Jeg er stadig lidt grøn på området, men har lavet dette SDI 2.1.7 Cheat Sheet, så jeg har de vigtigste genveje og programopbygninger ved hånden.

Download sdi_217_cheat_sheet

I samme omgang lavede jeg en lille skabelon til opbygning af instrumenter. Jeg har bl.a. haft brugt Excel til at holde styr på wavetables, filtertables og den slags, men jeg synes sgu det er nemmere bare at have et stykke papir liggende foran sig. Og når man laver musik på en 33+ år gammel computer, så skal man da gå oldschool-linen helt ud 🙂

Download sdi_sounddesign_template