Slaskeben.dk er gået i luften
Ingen kommentarer Amigamusik, Webdesign

Jeg har længe gået og fiflet med tanken om at lave et separat domæne til Slaskeben, og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til det. Hidtil har jeg “udgivet” musikken på Bandcamp, og det har også fungeret fint nok. Selvom det er gratis for mig og alt det dér, er der dog et eller andet ved subdomæner jeg ikke helt kan forlige mig med, så jeg kunne godt tænke mig en lidt mere mundret URL end slaskeben.bandcamp.com.

Bandcamp tilbyder dog, at man (som betalende medlem) kan få peget sin www.domæne.com-adresse over til sin Bandcamp-side, meeeen jeg har ikke helt lyst til at betale $10 om måneden bare for det – så kan jeg godt nøjes med 40,- kr. om måneden til One, og dele webhotellet mellem to sider. Samtidig kan jeg nu sætte mit helt personlige præg på siden, og det gør jo det hele lidt mere interessant 🙂

Fremover vil alle nye Slaskeben-udgivelser være at finde på det nye domæne, og numrene her på Psylicium.dk er slettet. Min Bandcamp-side vil heller ikke blive opdateret længere, og måske med tiden nedlagt. Så opdatér lige dine bogmærker, og kig forbi fra tid til anden.

Vi ses på www.slaskeben.dk!