Slaskeben goes to Finland!
Ingen kommentarer Amigamusik

For nogle måneder siden blev der udskrevet en “compo” – en konkurrence i scene-miljøet. (Demo)scenen er en computer-subkultur, hvor folk bl.a. konkurrerer om at kunne klemme mest muligt ud af begrænsede ressourcer og kreere fantastiske demoer, musik, grafik man aldrig havde troet var muligt. Denne compo, Boozedrome, var en konkurrence i at tracke old-school hardcore techno på Amiga, og det var selvfølgelig lige et job for Slaskeben, mit grimme alter ego 🙂

Kravet var, at nummeret max. måtte vare tre minutter, højst måtte fylde 350 kilobyte, og (selvsagt) kun bruge fire kanaler, i og med at der ikke er flere på en Amiga. Jeg fik flikket to styk sammen, og ventede spændt på resultatet. Compo’en blev afholdt 4. august 2008 i et skovområde i Finland til Boozembly, som er en sidebemærkning til det “rigtige” Assembly-event. For et par uger siden fik jeg en mail om at mit ene nummer “Break That Pussy” var blevet udtaget til top 10. Der er ingen egentlig præmie i konkurrencen, andet end et Limited Edition-kassettebånd med alle numrene fra top 10 – og alle der havner i top 10, får tilsendt et sådant bånd efterfølgende 🙂 Med andre ord var jeg nu sikker på at komme med på båndet, og også få et på et tidspunkt. Yay!

Da jeg kom hjem fra et arrangement den 4. august, så jeg at der var lagt en video op på YouTube med hele compo’en, og nu var det jo spændende. Numrene blev spillet via en karaokemaskine på en stor sten, flankeret af en gruppe stive nørder, så det var så lo-fi oldschool som det næsten kunne være. Jeg var selvfølgelig spændt på hvilken placering jeg havde fået, men selv længe efter konkurrencen var slut, var der ikke rigtig nogen steder man kunne se placeringerne. Det rygtedes på et forum, at jeg var blevet nr. 2, men det viste sig at ham der havde skrevet det, ikke kunne huske så godt efter ubehersket indtagelse af øl, så jeg var stadig i tvivl. Men to dage efter var placeringerne på plads, og jeg kom ind som nr. 4. Det er jeg nu også rigtig godt tilfreds med, i og med at det er min første compo nogensinde 🙂

Dem der har mod på at høre nummeret (det er ikke for folk med sarte nerver), kan kigge forbi min Bandcamp-side – eller hente modulet her fra siden.

Break That Pussy @ Bandcamp

– og I skal selvfølgelig heller ikke snydes for et lille udsnit af livestreamen 🙂