foo_vis_vumeter skins til foobar2000

Grafik

WinAmp er “so last decade” og fyldt med bloatware efterhånden, og rigtige mænd bruger foobar2000 nu om stunder. Der findes utallige plugins og udvidelser (components) til foobar2000, og ét af dem er foo_vis_vumeter.dll, som gør det muligt at implementere både analoge og digitale vu-metre.

Jeg har forsøgt mig med at lave nogle stykker, og da der ikke er nogen som helst dokumentation til editoren, andet end en russisk video uden lyd, måtte jeg jo bare prøve mig frem … Det tog en rum tid, men det er indtil videre lykkes mig at lave to stykker, som jeg selvfølgelig deler gladeligt ud af, til dem som måtte være interesseret.

#1: VFD:

#2: Rekreation af AKAI GXF66RC:

De kan downloades i filarkivet, sammen med foo_vis_vumeter.dll, editoren og den russiske guide, hvis man selv har lyst til at forsøge sig 🙂

Installation

  1. Hent filen foo_vis_vumeter.dll, og gem den på skrivebordet
  2. Åbn foobar2000 og gå til File > Preferences. Du vil nu se en liste alle installerede komponenter, så træk foo_vis_vumeter.dll over i denne liste, og tryk “Apply” for at indlæse komponenten og genstarte foobar.
  3. Åbn et Stifinder-vindue, skriv “%appdata%” (uden “”) i adressefeltet og tryk Enter. Dette vil tage dig til C:\Users\[DIT_BRUGERNAVN]\AppData\Roaming, og her går du ind i \foobar2000\user-components\foo-vis-vumeter. I denne mappe ligger foo_vis_vumeter.dll, og det er også her skins (*.bin-filer) skal placeres.
  4. Download det/de skins du vil bruge, og pak de to *.bin filer i arkivet ud i \foo-vis-vumeter\ mappen.

  5. I foobar går du i View > Layout > Enable Layout Editing Mode, tilføjer “Analog VU Meter” som et UI Element, og sætter det op som du nu vil. Husk at gå ud af Layout Editing Mode igen, når du er færdig.

Der er mange flere skins at hente her: audio-file.org/foobar2000-vu-meter-skins-gallery 🙂