The ID&T Wizard

Grafik

Lige siden jeg første gang stiftede bekendtskab med Thunderdome-udgivelserne og brugte alle mine lommepenge på nummer 4 i serien, har jeg været vild med ham troldmandsfætteren som ID&T brugte som logo. Jeg har gennem årene forsøgt at finde en udgave i høj opløsning til brug som skrivebordsbaggrund o.l., men desværre uden held.

Det bedste jeg kunne finde, var ca. 1200 pixels på den længste led, og det jo nytter ikke ret meget at forstørre rasterbilleder uden det bliver for tarveligt at se på. Jeg fik færten af et sted på nettet, som kunne opskalere billedfiler til fire gange deres oprindelige størrelse ved hjælp af AI i en ekstremt god kvalitet.

Det skulle selvfølgelig afprøves på troldmanden, så jeg fandt det skarpeste og største billede jeg kunne på Google – og WOW! Det stod stadig knivskarpt, selv i 7206×6294 pixels! Jeg fritlagde baggrunden, gennemgik logoet minutiøst millimeter for millimeter, og rettede diverse kurver til, så jeg til sidst havde en perfekt og knivskarp vektorudgave – endelig!

Hent ham i filarkivet 🙂